Taktik yelek ararken, tasarım, kalite ve değer bakımından daima üç şeyi aklınızda tutmalısınız. Doğru taktik yelek seçilirken, hareket özgürlüğü, uygun saklama ve sağlam yapıya izin veren iyi bir uyum arayın. Yüksek değerli bir yelek harika bir tasarım ve yapım sunar. Aşağıda, ihtiyaçlarınız için mükemmel taktik yelek seçimi için hızlı bir kılavuz bulunmaktadır.


Tasarım - Doğru tasarım olmalı bedeninize göre ayarlanmalı ve kolayca giyebilmelisiniz. Yoğun taktik hareketler sırasında aşırı terlememek için sağlam ve nefes alabilen malzemelerden yapılmış olmalı

Dayanıklılık -  Yüksek kalitede bir yelek, uzun vadeli agresif faaliyete dayanır ve ates altındayken iyi derece koruma sağlar. Sağlam yapıya, ayrıca özel fermuarlara veya Velcro malzemelere bakın. Sağlam ve saygın bir taktik malzeme perakendecisinden satın alın. 

Depolama -  Bir taktik yeleğin asıl amacı depolamadır. Yeleğin, tüfek ve tabanca şarjörleri, tabancalar, saha ihtiyaçları, plakalar veya diğer malzemeler gibi taşımak zorunda olduğunuz taktik malzemelere uyduğundan emin olun.

Renk -  Taktik yeleklerde çeşitli kamuflaj ve renkler bulunur. Coyote, woodland, olive drap  vb gibi saldırı yelek seçebilirsiniz. Her şey, onu kullanmayı planladığınız operasyon etkinliğinin türüne ve harmanlamak istediğiniz arazinin türüne bağlıdır.

Ekstralar - Keskin nişancı omuz yastığı ve ilave yardımcı kemerler yeleğinizin çok yönlülüğünü artırır.





askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: