American Tactical Omni Hybrid


American Tactical Omni Hybrid

Daha sıra dışı yeni modellerden biri Omni Hybrid .410 kalibreli av tüfeğidir. Bu av tüfeği birkaç yıl önce prototip olarak gösterildi, ama şimdi satışa sunuluyor. Omni Hybrid .410, 2½ inçlik kovanları alır ve standart bir AR-15 gibi çalışır, ancak bir geri tepme işletim sistemine sahiptir. Bir flaş susturucu, bir katlanabilir dipcik ve bir KeyMod handguard ile bir serbest yüzen, 18.5-inç, pürüzsüz namlu var. Tabanca, çinko-alüminyum bir kabuk üzerinde kalıplanmış polimerden yapılmış daha düşük bir alıcı kullanır. 20 mermi versiyonlar mevcutken beş mermi bir şarjör bulunur. 

Caracal CAR816 A2
Caracal CAR816 A2

5.56mm NATO'ya yerleştirilmiş olan CAR816 A2, üç konum ayarlı bir gaz vanasına sahip kısa stroklu bir gaz pistonunu çalıştırır. Biri normal çalışma içindir. İkinci pozisyon, olumsuz koşullarda, düşük darbeli mühimmatta veya sistem kirlendiğinde çalışır. Son olarak, pozisyon üç bir ses sustusurucu ile normal çalışma içindir ve eylemin güvenilir bir şekilde çevrilmesine izin verir. Bu model 16 inçlik bir namluya sahiptir ve tescilli bir M-LOK handguard ile birlikte gelir. 

Daniel Defense DDM4V7S
Daniel Defense DDM4V7S

Bu karabina, 5.56mm NATO'ya yerleştirilmiş ve bir karabina uzunluğundaki gaz sistemine sahip 11,5 inçlik soğuk dövme bir manlu etrafında inşa edilmiştir. Yeni serbest yüzen MFR XS 10.0 handguard, M-LOK bağlantı yuvalarına sahiptir ve olağanüstü soğutma, ergonomi ve modülerlik gibi inanılmaz ağırlık tasarrufu sağlar. Bu SBR, Daniel Defense'ın dipcik ve tabanca tutuşu ile ve yeni DD şarjörü ile birlikte geliyor.

Remington R-15 .450 Bushmaster

Remington R-15 .450 Bushmaster

Remington, 450 Bushmaster'da serbestçe hareket eden, 18 inçlik bir namlu ile donatılmış 450 vuruşlu, tek aşamalı bir av tüfeği ve pistonlu bir Picatinny rayı ile donatılmış yeni bir AR-15 tüfeğini tanıttı. Ağırlığı azaltmak için alüminyum dövme parçalarından işlenmiştir. Tüfek standart AR-15 şarjörlerini alır ve çoğu ülkede avlanma için yasal olan çıkarılabilir dört-yuvarlak bir şarjör ile birlikte gelir. Son olarak, tüfek bir Mossy Oak Yeni Break-Up camo ile kampanmıştır. 


Savage MSR 10 Hunter

Savage MSR 10 Hunter

Savage MSR 10 Hunter, .308 Winchester ve 6.5 Creedmoor kompakt spor oyuncusudur. Tüfek, yükseltilmiş Savage namlu ve zorlu Melonite QPQ kaplamasından elde edilen 5R keskin uçlu nikel-bor kaplı BlackHawk tetiği ile daha da iyi bir performans sergiliyor. 

TrackingPoint M400

TrackingPoint M400

TrackingPoint, “Precision-Guided Firearm” serisine 300 adet Blackout tüfek ekledi. Gelişmiş savaş jetleriyle aynı olan izleme ve ateş kontrol yeteneklerini kullanan TrackingPoint sistemi, izleme optiğini rehberli tetikleyiciyle birleştirerek, atıcıya kesin bir hedef vuruş noktası belirlemesini sağlıyor. M400'ün 400 yard menzili kilidi vardır ve 10 mil / saate kadar seyahat eden bir hedefi takip eder. 

War Sport LVOA Series

War Sport LVOA Series

War Sport, amiral gemisi LVOA serisine iki yeni varyasyon başlattı. LVOA-HC, .308 Winchester ve 6.5 Creedmoor'da mevcuttur. LVOA-9, 9 mm'lik bir alana yerleştirilmiştir ve SBR ve tabanca varyantlarında veya 16 inçlik bir namluda 8,75 inçlik bir namlu ile birlikte gelir. Bu tüfeklerin, War Sport'un LVOA serisinden, bu yıl bir susturucu kabul edebilen yeni bir Magpul M-LOK ray tasarımıyla geliştirdiği tüm özellikleri sahiptir.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

1 Yorum:

  1. TrackingPoint M400, biraz tüfek merakım vardır ama gerçekten görmedim.

    YanıtlaSil