taktik askeri giyim


Türk silahlı kuvvetlerin üniformaları yeniden tasarlandı. Şuan kullanılan tsk kamuflaj modeli "nano kamuflaj diyede adlandıran"  kademeli olarak birliklerden kaldırılacak ve 2018  yılı sonuna kadar yeni tasarlanan modele tamamen geçiş yapılacaktır.

Yeni kamuflaj rengi, Türk silahlı kuvvetlerin 2014 yılına kadar kullanmış olduğu woodland olarak da bilinen orman kamuflajına çok yakın ve modernize edilmiş halidir.

Aşınma, yıpranma ve solmaya karşı mükemmel dirençli kumaşa sahip elbise gelişmiş dayanıklı dikişlere sahiptir. Nem Esnekliği Özellikleri  ile vucudu Serin ve Kuru Tutuyor




Taktik amaçlı bir model olan yeni kamuflajlar, personele her görevde daha kolay ve işlevsel kullanım olanağı sağlayacak. en son teknik malzemeler ile üretilen bu elbiseler askeri personelin kendisini arazide daha güvenli olmasını sağlıyor. özel teknik textil teknolojiyle üretilen, zararlı ultraviyoleye karşı tamamen koruyan ve yıkandığında diğer kumaşlara göre 8 kat hızlı kuruyan özel bir teknik textil kullanılmıştır.




Yeni tasarımlı elbiseler ilk kez Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR ve yanında olan diğer kuvvet komutanları tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nın operasyon merkezinde görüldü.


2018 yılında Rütbe, peç, brove, hücüm yelekleri, silah kılıfları vb gibi taktik askeri malzemeler bu yeni üniformaya uyumlu olarak üretilecektir.






askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: