silah dürbünleri


YEPYENI BLACK FX1000 SERISI ILE NIKON, HERKES IÇIN REKABETE HAZIR ILK ODAK DÜZLEMI DÜRBÜNLERİNİ ERIŞILEBILIR VE UYGUN FIYATLI HALE GETIRIYOR.

Nikon, yeni Black FX1000 tüfek modülünü piyasaya sürdü  . Firmanın buradaki hedefi, rekabet seviyesinde birinci odak düzlem dürbünlerini uygun bir fiyata sunmak olduğunu belirtti.


Nikon Siyah FX1000 Riflescopes




Bu taktik dürbünler, camla kaplanmış FX-MOA veya FX-MRAD retikülleri seçiminize sahiptir. Bu retiküller, özellikle Siyah FX1000'de kullanılan ilk odak düzlemi optik sistemi için tasarlanmıştır. Her bir retikül, görüş resmini optimize eder ve size bir eşleşme veya kağıt delme işleminde olmanıza bakılmaksızın, sıralama, tutku ve windage düzeltme için ihtiyacınız olan araçları sunar.

Ayrıca, devir başına 25 MOA / 10 MRAD ayarını çevirmenizi sağlayan yüksek hızlı taretler de dahildir. Taretler, sıfır noktanızı kaybetmemenizi garantileyen entegre sıfır duruşuna sahiptir. Her bir alan taret bloğunun sol tarafında 50 metreden sonsuzluğa kadar paralaks kompanzasyonu için yan odak paralaks ayarına sahiptir. Işıklı retikül modellerinde 10 seviyeli bir reostat kontrolü topuza entegre edilmiştir. Her bir parlaklık seviyesi arasında aralıklı “kapalı” ayarlara sahiptir.



Bu dürbünler, camla kaplı MOA veya MRAD retiküler seçenekleri sunar. Ayrıca, retiküller 4-16 × 50 ve 6-24 × 50 varyantlarında mevcuttur. 4-16 × 50 versiyonları 90 MOA / 25 MRAD maksimum iç ayar sunar. 6-24 × 50 modelleri 60 MOA / 17 MRAD iç ayarı sunar. Ek olarak, bu dürbünler uçak tipi alüminyum alaşımından 30mm tüpler üzerine inşa edilmiştir. Ayrıca Type-III sert eloksal kaplamaya sahiptirler. Son olarak, su geçirmez, sis geçirmez ve darbeye dayanıklıdır.

Nikon'un BLACK FX1000 tüfek serisi, 649.95 $ ile 799.95 $ arasında değişiyor.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: