Otokar, Latin Amerika'da olanlar dahil 30'dan fazla ülkeye savunma sanayi ürünleri ihraç ediyor, bölgenin önde gelen savunma ve güvenlik firmaları FIDAE 2018 fuarında ürünlerini sergileyecek. Otokar, kendi tasarımı ve üretimi olan zırhlı askeri araç, hem de taret sistemlerini sunmak için Santiago, Şili de gerçekleşecek olan fuara katılacak kara sistemlerinin özellikleri hakkında bilgiler sağlayacaktır. 

Otokar'ın tasarladığı ve ürettiği askeri araçların beş kıtada aktif olarak hizmet verdiğini belirten Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, “Latin Amerika, savunma sanayinde hedef pazarlarımız arasında yer alıyor. Bölgedeki önemli sergilerden biri olan FIDAE 2018'i, mevcut kullanıcılarımızla tanışmak ve Latin Amerika pazarındaki varlığımızı artırmak için potansiyel kullanıcılarla ortaklıklar kurmak için iyi bir fırsat olarak görüyoruz.

“Bu bağlamda Otokar'ın yeteneklerini ve geniş ürün yelpazesini, özellikle Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Peru ve Şili gibi bölgelere tanıtacağız. Bölgede hizmet veren Otokar araçları, özel ihtiyaçlarının karşılanması konusunda bize önemli bir anlayış ve deneyim sağladı. ”

Görgüç, Otokar'ın bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak için yerel üretim de dahil olmak üzere farklı işbirliklerine hazırlandığını ifade etti.

Serdar Görgüç Otokar, dünya çapında 50'den fazla kullanıcı envanterindeki 30.000'den fazla askeri araç olduğunu söyledi: “Otokar 55 inci yıldönümünü kutlarken geliştirdiği ürünlerin geniş yelpazesi ile global bir marka konumuna ulaştığını ve savunma sanayinde arazi sistemleri alanında 60 tona kadar olan zırhlı araçların ürün yelpazesi ile modern ordular için farklı konfigürasyonlarda ekipman sunabiliriz dedi.

“Otokar, Türk Ana Muharebe Tankı geliştirme projesi ve kayıtlı NATO ve BM askeri araç tedarikçisi Altay'ın ana yüklenicisi ve kısa zamanda ihracatını teknoloji transferi ile genişletti. Amacımız, modern orduların ihtiyaçları doğrultusunda yüksek teknolojiye sahip ve beklentilere cevap veren en iyi araçları üretmektir. ”



Otokar Tekerlekli Zırhlı Araçlar

Otokar, savunma sanayii için kara taşıtları alanında her türlü taşıt ve platformun tasarım, geliştirme ve sistem entegrasyonundaki uzmanlığı ile ayrılmaktadır. Otokar 4 × 4 URAL, COBRA, COBRA II, KAYA II, ISV, ARMA 6 × 6 ve ARMA 8 × 8 dahil olmak üzere çok çeşitli taktik zırhlı araçlar tasarlar ve üretir.

Otokar ürünleri, hayatta kalma, üstün taktik ve teknik özellikleri, yüksek balistik ve mayın korumaları ile tanınmaktadır. Araçlar sınır devriyesi, APC, savaş aracı, komuta ve keşif gibi çeşitli misyonlara hizmet eder.



Otokar Paletli Zırhlı Araçlar

Otokar'ın TULPAR paletli zırhlı araç ailesi, savaş alanında yeni nesil ana muharebe tanklarını desteklemek ve aynı zamanda piyade için yangın desteği sağlamak için önemli balistik ve mayın koruması ve üstün ateş gücü ile çok amaçlı bir araç platformu olarak tasarlanmıştır. TULPAR'ın yüksek güç / ağırlık oranı, arazi yüksek performanslı süspansiyon ve otomatik palet gerdirme sistemi, farklı arazi ve iklim koşullarında üstün hareketlilik sunar. Otokar, aynı zamanda, Türkiye'nin ALTAY ana muharebe tankı geliştirme projesinin ana yüklenicisidir.



Otokar Taret Sistemleri

Otokar, araç ailesinin genişlemesiyle birlikte, taret ve silah istasyonu geliştirmeye odaklandı. Taret sistemleri tasarımı ve entegrasyonunda yaklaşık 30 yıllık bilgi birikimi ve uzmanlığı ile Otokar, 7.62 mm ile 30 mm arasında değişen MIZRAK, BOZOK, BASOK, UCOK ve KESKIN uzaktan kumandalı taretleri geliştirdi. Yüksek performanslı, yüksek teknoloji ürünü taret sistemleriyle Otokar, platformlarını güçlendirmeyi ve dünya çapında rekabet avantajı sağlamayı hedeflemektedir.http://www.askermekani.com/celik-yeleklervebalistik-urunler-pmk544
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: