taktik malzeme


Taktik kalemler son birkaç ayda internet üzerinden çok bakıyor. 2016 yılından itibaren 2017 yılına kadar taktiksel kalem satışları internet üzerinden patladı.

Bir taktik kalemin ardındaki en büyük şey nedir? Sıradan bir kalemden üstün kılan nedir? Taktik kaleminizin maliyetini gerçekten haklı bulabilir misiniz? Bugün, taktik kalemler hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyleri açıklıyoruz.

Taktik Kalem Tarihi: Nereden Geliyor?

Taktik kalemler tipik olarak 1960'lı yıllarda taktik bir anahtarlık silahı icat eden Soke Takayuki Kubota adlı bir Japon adamdan gelir . İcat ettiği silahı Kubotan olarak adlandırdı. İhtiyaç duyduğunuzda gizli bir silaha dönüştürmek için bir anahtarlık üzerine kolayca yerleştirilebilen kalem şeklinde bir nesne idi. Kubotan, silindir boyunca birkaç parmak kulpuna sahipken, bir tarafında düz bir uç (anahtarlık tarafı) ve diğerinde ise konik. Doğru kullanıcının elinde, Kubotan ciddi hasar verebilir.

Bugün, Kubotanlar, dünyadaki insanlar tarafından taşınan, popüler, gizli bir silahtır. Kolaylıkla bir cebe sığdırabilir veya anahtarlığınıza takabilirsiniz. YouTube'da birkaç dakika araştırma yaptıktan sonra, bir saldırganı etkisiz hale getirecek teknikler öğrenebilirsiniz.

Modern taktik kalem Kubotan'dan esinlenmiştir.

Taktik Kalem nedir?

Bir taktik kalem muharebe odaklı özelliklere sahip bir yazı aleti. Tipik olarak, taktik kalemler sıradan kalemlerden daha ağır bir yapıya sahiptir. Ayrıca üstün sağlamlıkları ile tasarlanmıştır. Fiziksel temasa dayanacak şekilde inşa edilirler.

Esasen, taktik bir kalem, kalem gibi gizlenmiş Kubotan benzeri bir nesne. Sıradan, ucuz bir kalem plastikten yapılır. Bir Kubotan gibi bir taktik kalem sertleştirilmiş metalden yapılır. Bir Kubotan'da parmak kulpları bulunurken, taktik kalemler genellikle daha gizli ve üstün tutuş için sırtlı kulplara sahipler.

Bir taktik kalemin bir ucunda yazma aleti tipik olarak bir bilyalı uç içerir. Kalemin diğer ucunda Kubotanın ucuna benzer şekilde sertleştirilmiş, yuvarlatılmış bir ucu bulunur. 

Neden Taktik Kalem İhtiyacınız Var?

Bazı taktik kalemler, su geçirmez yazı yazmayı bir özellik olarak ilan eder.

Her şeyden önce kendini savunma için bir taktik kalem kullanılır. Kalem, konvansiyonel silahların - bir Kubotan bile - ideal olmayacağı durumlar da taşınmak üzere tasarlandı. saldırgana, nüfuz etmek ve yaralamak, delmek ve güçsüzleştirmek için tasarlanmıştır.

Bir taktik kalem kullanmak için bir dövüş sanatları ustası olmanız gerekmez: kalifiye bir kişi tarafından kullanıldığında, bir taktik kalem tehlikeli - hatta ölümcül - silahtır. Bununla birlikte, eğitimsiz ya da hafif eğitilmiş bir kişi tarafından kullanıldığında, taktik bir kalem hasar görmesine neden olabilir.

Elbette, taktik kalemler yalnızca savunma araçları değildir. Taktik kalemler camı kırmak için de kullanılabilir. Bazı insanlar örneğin acil durumlar için araçlarının torpido gözünde bulundururlar. Bazı taktik kalemlerin bile DNA toplama özellikleri var!

Taktik Kalemlerin Birden Çok Popüler Olmasının Sebebi

Günümüzde internet, hayatta kalma mücadelesi veren toplulukları beslemektedir. Hayatta kalma uzmanları, taktik kalemlerin en büyük hayranlarından. Bununla birlikte taktik kalemler, kritik ve riksli mahallelerde yaşayanlar gibi kendini savunma ile ilgilenen herkes tarafından satın alınmaktadır.

Taktik kalemler, havaalanı gibi sıklıkla kontrol edilen ortamlara erişmek isteyenler arasında da popülerdir. 

Taktik kalemlerin bu gün internette popüler olmasının en büyük nedeni, makul fiyatlı olması. Daha düşük üretim maliyetleri, daha düşük arz maliyetleri ve kolay bir şekilde dünya çapında nakliye, 10 ila 20 $ gibi kısa bir sürede bile çevrimiçi taktik bir kalem sipariş etmesini herkes için uygun kılıyor.

Tüm bu nedenlerden dolayı, taktik kalemler muhtemelen önümüzdeki birkaç yıl içinde popülaritesi artacak!
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: