askeri kıyafet


Yeni nesil Gore kumaş teknolojisi, zamanla dünya ordularının tüm şubeleri için sınıfının en iyisi koruyucu kıyafeti olacak. Yangına dayanıklı yenilikler arasında alev direnci, ısı yalıtımı ve termal stabiliteyi rahatlıkla dengeleyerek artırılmış koruma sağlayan GORE® PYRAD® Kumaş Teknolojisi bulunmaktadır. Bu eşsiz teknoloji, kendiliğinden alevleri söndürür.

GORE® PYRAD® kumaş teknolojisi, alev direncini, ısı yalıtımını ve termal kararlılığı dengeleyerek flaş yangın tehditlerinden yüksek düzeyde koruma sağlar. Eşsiz teknoloji, kendiliğinden alevleri söndürür, böylece kumaş yanmaya devam etmez. Geleneksel tekstillere bağlandığında, ürünler düşük su alma, azaltılmış ağırlık, aşınma direnci ve FR HI-VIS kumaşların üretimi gibi özellikleri kaldırabilirler. Geleneksel olmayan FR tekstilleri, alevi yaymaya, erime ve damlama sergilemeye devam edecektir. ve ciltte yanık yaralanma potansiyelini arttırır.

GORE® PYRAD® kumaş teknolojisi şunları sunar:

Son teknoloji kendi kendini söndürme özelliklerine sahip gelişmiş alev direnci
Maruz kalmadan sonra eşsiz fiziksel bütünlük 

Olağanüstü mekanik dayanıklılık

JP-8, DEET, petrol, yağlar ve yağlayıcılara maruz kaldıktan sonra dayanıklı performans
Yüksek görünürlük, antistatik, opaklık ve baskı uygulamaları için arttırılmış esneklik
Kamuflaj veya Hi-Vis özelliklerini korumak için renksiz performans gösterir.

GORE® PYRAD® kumaş teknolojisi ile yapılan giysiler, öngörülen ikinci ve üçüncü derece yanıkların düşük olması durumunda, Pyroman'da (ASTM F1930) düşük düzeyde yanık hasarı öngörüsünü ortaya koymaktadır.

GORE® PYRAD® Kumaş Teknolojisi, birim ağırlık başına yüksek verimli termal koruma sağlar ve Pyroman (ASTM F 1930) testinde mükemmel alev ve yanma performansı gösterir ve bu özelliği, yakıtların, yağların ve yağlayıcıların kirlenmesinden sonra bile korur. GORE® PYRAD® Kumaş Teknolojisi ile yapılan giysiler, aynı zamanda, flashover'e maruz kaldıktan sonra, çok düşük büzülme ve kırılma açıklığı olmaksızın, sınıfında en iyi mekanik bütünlüğü sergiler.

GORE® PYRAD® Kumaş Teknolojisi, naylon ve polyester yüzlü kumaşlarla (aşınmaya ve boncuklanma dirençli) birlikte kullanıldığında, dayanıklılık ve rahatlık sağlarken, ağırlık ve su alma açısından çok az miktarda eklenir. GORE® PYRAD® Kumaş Teknolojisi, çeşitli kamuflaj baskılarında ve ışık ve çamaşırlarda (özellikle geleneksel FR yüz tekstillerinden) daha fazla renksiz olan çok çeşitli kumaş seçenekleriyle üretilebilir.


GORE® PYRAD® Kumaş Teknolojisini içeren ilk ticari uygulamalar, petrol ve gaz kullanımı için hava koşullarına karşı koruyucu giysi gibi askeri giyim ve iş kıyafetleridir. Bu teknoloji aynı zamanda, yangın geciktirilmesinin gerekli olduğu giysi, ayakkabı, çadır / barınak ve diğer uygulamalarda kullanılmak üzere değerlendirilmektedir

KONFOR

Çok çeşitli koşullarda su geçirmez, rüzgar geçirmez ve nefes alabilir
Hızlı Kuruma Süresi, Düşük Su Toplama
Hafif, esnek, dökümlü

KORUMA

Isı ve alev tehditlerine karşı gelişmiş koruma
Isıya ve aleve maruz kaldıktan sonra fiziksel bütünlüğünü korur
Yanıcı kirleticilere maruz kalma sırasında dahil olmak üzere kendi kendini söndürme

DAYANIKLILIK

Yüksek aşınma direnci ve renk haslığı
Düşük sıcaklıklarda çatlamaya ve yırtılmaya karşı dayanıklı
Su geçirmezlik özelliklerinden dolayı geliştirilmiş dayanıklılık
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: